У мережі з'явилася інформація про те, яким буде новий смартфон від Ілона Маска

Ілон Маск - найбагатша людина в світі, який вже встиг грунтовно зайнятися виробництвом автомобілів і космічних ракет. Цього, схожу, Маску стало недостатньо, і він вирішив розворушити обстановку на ринку смартфонів, що стали вже невід'ємною частиною життя мільярдів людей. Про новий смартфон Tesla Model P розповіли на YouTube-каналі "Thebox".

Так, анонсована "Теслою" модель буде поєднувати в собі багато не використовуваних раніше в смартфонах технологій. Наприклад, камери на задній кришці будуть ховатися спеціальним склом, яке можна затемнюватися і ставати прозорим.

У момент, коли власнику нічого не потрібно буде знімати, на задній поверхні телефону буде лише чорне скло, а при необхідності камери будуть "з'являтися". Фронтальна ж камера захована під екраном, в ділянці, де пікселі будуть розташовані особливим чином.

Телефон також обіцяє бути досить потужним: в ньому буде встановлений процесор вже зарекомендував себе виробника Qualqomm, в парі з яким буде працювати чіп власної розробки Tesla, який відповідає за штучний інтелект. За рахунок цього ШІ система з часом зрозуміє, на які саме завдання потрібно віддавати більше обчислювальних новин, а на які — менше.

Ця ж система буде надалі працювати і з ще однією розробкою компанії Маска-чіпом Neuralink. Коли цей чіп буде повністю доопрацьований і безпечний для використання людиною, він дозволить управляти смартфоном однієї тільки силою думки.

Ще однією перевагою Tesla Model P перед іншими смартфонами має стати те, що, знову ж таки, завдяки іншій технології Маска-StarLink-техніка "Тесли" отримає доступ до Інтернету в будь-якій точці світу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, що" ковидну тисячу " можна витратити на комуналку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мінцифри розповіли про нові можливості державного додатку.

Також "Hyser" писав, що Ілон Маск попередив про те, що скоро світ чекає чергову фінансову кризу.