Останній місяць зими істотно вплине на життя деяких людей. По суті, життя саме по собі мінливе, і кожен новий день обіцяє кожному зміни і нові можливості, проте астрологи визначили справжніх щасливчиків лютого.

Детальніше про це інформує сайт газети Факти та коментарі, посилаючись на передбачення Павла Глоби.

Згідно з даними астролога, шість знаків Зодіаку можуть розраховувати на позитивні зміни в житті, які обіцяє лютий.

ВОДОЛІЙ

Перед цим знаком виникнуть нові можливості, відбудеться виконання бажань, однак для цього потрібно постаратися, не забуваючи самовдосконалюватися і покращувати свої навички.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям лютий обіцяє романтичні пригоди, важливі серцеві зміни, можлива зміна світогляду. Велика ймовірність зустріти свою любов.

БЛИЗНЮК

Необхідно остерігатися ворогів, і поспостерігати за друзями, в колі яких зачаїлися недруги. Як тільки зрадника буде знайдено і "видворено" з життя, так відразу саме життя і налагодиться.

ЛЕВ

Левам потрібно ризикнуть кардинально змінити обстановку, вийти із зони комфорту, втілити всі свої самі божевільні ідеї. Найвдаліший час для змін.

ДІВА

Відмінний час для укладення шлюбу, для облаштування сімейного гнізда. Можливі і фінансові подарунки від долі.

ТЕРЕЗИ

Представники цього знака повинні підготуватися до глобальних змін в житті. Потрібно бути готовим згоріти в полум'ї, і переродитися заново. І все це піде тільки на користь.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям перерахували, які послуги перестали бути безкоштовними в державній поліклініці.

Нагадуємо, що Давид Арахамія відкрив завісу над новою пенсійною реформою і тонкощами її впровадження.

Також портал Hyser інформував, що сусіди розповіли про дивацтва родини дніпровського стрільця, які позбавив життя п'ятьох своїх товаришів по службі.