Чим далі ситуація навколо України та Росії залишається невирішеною, тим більше шансів, що курс гривні проб'є не одну психологічну позначку. Варто відзначити, що до даної події причетні і партнери України, які публічно, через свої ЗМІ і чиновників, нагнітають ситуацію, через що багато інвестицій виводяться з України, що теж впливає на падіння гривні.

Детальніше про курс валют і перспективи гривні інформує УНІАН.

Ще вчора, 27 січня, НБУ встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 28,80 грн./ дол., тобто гривня ослабла на 13 копійок порівняно з попереднім показником.

А вже сьогодні, 28 січня, відбулося чергове падіння української валюти по відношенню до американського долара - 28,99 грн./ дол., що на 19 копійок більше, ніж вчора. У той же час, в п'ятницю, євро можна купити за 32,34 грн./євро.

Експерти відзначають, що останній такий курс був у 2015 році, а 26 лютого 2015 року долар коштував 30,01 грн., що тоді вважалося немислимим.

Що ж стосується перспектив, то лякатися не слід, так як фінансові аналітики прогнозували даний обвал валют, а значить це за великим рахунком не має несподіваного удару по економічній складовій держави. Головне, щоб самі українці не нагнітали паніку і скуповували всю валюту.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українських пенсіонерів чекає хвиля надбавок до пенсійних виплат.

Нагадуємо, що страшна дочка Сніжани Єгорової публічно відхрестилася від матері через її висловлювання на підтримку Путіна.

Також портал Hyser інформував, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні влітку 2022 року.