У мережі розмістили дуже важливу інформацію для українських громадян, в якій йдеться про резервістів. Стало відомо, що чоловіки, які перебувають у резервному складі, можуть отримати компенсацію.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Апостроф»

З'явилися відомості про те, що якщо українця звільнять з військової служби, то йому буде зроблена виплата у вигляді одноразової допомоги. Зараз йдеться про деякі категорії військовослужбовців і резервістів.

Важливо помітити, що дана інформація повідомлялася на засіданні українського уряду 26 січня. Це засідання можна було побачити на трансляції на Youtube-каналі «КабМін».

Потрібно повідомити про те, що Кабінет Міністрів України ввів деякі зміни в порядок і умови виплати деяким категоріям військовослужбовців. Це говорить про те, що якщо військовослужбовець буде звільнений, то йому належить одноразова фінансова допомога.

Крім цього, компенсація буде виплачуватися в розмірі 4% місячного грошового забезпечення за кожен повний календарний місяць служби. Однак потрібно розуміти, що вона не буде більше, ніж 25% місячного грошового забезпечення. Військовослужбовці, які були призвані на військову службу під час мобілізації також потрапляють в категорію.

Також необхідно відзначити, що на даний момент на такі виплати можуть розраховувати військовослужбовці, які були призвані на військову службу за призовом у зв'язку з мобілізацією і ті, хто звільняються зі служби після прийняття рішення про демобілізацію. Потрібно підкреслити, що військовослужбовців строкової військової служби це не стосується.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що російські воску пустили в хід свою авіацію.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", молодий чоловік розстріляв своїх товаришів по службі в Нацгвардії.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як виглядає легендарна Мрія зсередини.