Українські синоптики розповіли, яка погода очікується в найближчі три дні. За прогнозами метеорологів, на більшій території нашої країни значно потеплішає.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Синоптики Українського гідрометцентру заявили, що вдень стовпчики термометрів не показуватимуть нижче -1 градуса. Крім цього, на більшій частині території України прогнозуються опади у вигляді снігу. У неділю, 30 січня, снігопади очікуються по всій території нашої країни.

Згідно із прогнозом, у п'ятницю, 28 січня, прогнозуються опади у вигляді снігу. Засніжить у Східній, Центральній та західній частинах України. Вдень стовпчики термометрів коливатимуться від -1 градуса до +1 градуса. Вночі очікуються морози до -9 градусів у північно-східних регіонах. У південних областях прогнозуються схожі погодні умови, але буде трохи тепліше і сонячно.

У суботу, 29 січня, синоптики прогнозують сонячну погоду. У денний час стовпчики термометрів на більшій території країни показуватимуть до -1 вдень. Опади у вигляді снігу очікуються в Чернігівській, Полтавській, Харківській, Сумській областях та на Донбасі. Також буде похмуро.

У неділю, 30 січня, в Одесі потеплішає. Стовпчики термометрів піднімуться вище 0 градусів. Протягом усього дня можливі опади у вигляді мокрого снігу.

У Херсоні та Миколаєві стовпчики термометрів піднімуться до 0 градусів. Очікуються опади у вигляді снігу. У західних і центральних регіонах прогнозуються опади у вигляді снігу.

Синоптики заявили, що в останній зимовий місяць прогнозуються люті морози. За їхніми словами, стовпчики термометрів опустяться до -21 градуса.

Згідно із прогнозами метеорологів, морози накриють більшу частину території нашої країни на початку лютого.

Зима поки ще не збирається йти і поступатися дорогою весні, тому ще очікуються морози, снігопади і різкі перепади температури повітря. За словами синоптиків, в зимовий період українців очікують погодні "гойдалки".

Раніше "Hyser" повідомляв, що українські синоптики розповіли, коли Україну покине зима і стане тепліше.

Наш портал писав, що українців попередили про "сюрпризи" зими до кінця цього тижня.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, скільки ще протримаються морози в Україні.