Українським громадянам повідомили про те, що їм будуть перераховувати ціни на квартири в 2022 році. Це говорить про те, що ціни на нерухомість можуть значно змінитися в цьому році.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Потрібно повідомити про те, що вже в цьому році ціни на нерухомість можуть злетіти на 15%. Однак, навіть у той час, коли ходять чутки про можливе вторгнення Росії в Україну, настрій учасників ринку не особливо змінюється, що говорить про те, що ціни на нерухомість не починають падати.

Автор блогу про нерухомість "Графиня" і ріелтор Наталія Медведєва розповіла, що новини не особливо впливають на українців. За словами Наталії, вона не чула, щоб її знайомі або колеги відмовлялися від угод через можливе вторгнення з боку Росії.

Нерухомість в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео
Нерухомість в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео

"Бачимо, що люди пішли в банк, знімають депозити, змінюють гривні. Але ні мої клієнти, ні клієнти моїх колег, про яких мені відомо, Угоди не скасовували", - поділилася експерт.

Крім цього, вона каже, що найчастіше, люди, які купують квартири від 300 тисяч доларів, поводяться дуже сміливо і впевнено, вони не знімають гроші і не біжать з країни.

Важливо відзначити, що такого сильного зростання цін на нерухомість, як в 2021 році очікувати не варто. За попередньою інформацією є відомості, що минулого року нерухомість подорожчала на 30%. Це говорить про те, що в 2022 році різкого зростання не буде.

Недвижимость в Киеве, фото: скриншот
Недвижимость в Киеве, фото: скриншот

Наталія Медведєва вважає, що цього року ціни можуть зрости на 10-15%. За її словами, це абсолютно нормальна економічна ситуація, так як зростає первинний ринок, а потім до нього підтягується і вторичка.

Нагадаємо, що українцям повідомили про те, що у них можуть забрати землю.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про прогнози зростання цін на житло.

Також портал "Hyser" писав, що українським громадянам повідомили про те, що 2022 рік буде дуже складним.