У мережі розмістили дуже цікаву інформацію, де йдеться про те, що королівський шеф-кухар поділився секретом і повідомив про продукт, який ненавидить Єлизавета II.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Колишній королівський шеф-кухар Даррен Макгредді, напевно, краще за всіх знає, чим і як харчується королева Великобританії. Він знає, що у Єлизавети II є продукт, який вона ніколи не їсть і попросила виключити його з меню.

Даррен Макгредді вирішив поділитися таємницею королеви і заявив, що вона виключила з харчового раціону часник.

Крім цього, є відомості про те, що Єлизавета II настільки сильно не любить смак і запах часнику, що він навіть не зберігався на кухні.

Чеснок, фото: youtube.com
Чеснок, фото: youtube.com

"Вона ненавиділа його запах, вона ненавиділа його смак", - розповів журналістам Даррен Макгредді.

Важливо відзначити, що всі шеф-кухарі, які працювали на кухні у королеви Великобританії – справжні професіонали. Вони всі намагалися додавати мінімально кількість цибулі в її страви. Хоч, за словами самих кухарів, до цибулі Єлизавета II ставилася більш поблажливою.

Макгредді сказав, що коли у королівської сім'ї доходила справа до обіду, то вони вважали за краще їсти в замку Белморал в Шотландії. Їдальня в цьому приміщенні - улюблене місце для бенкету у королівської сім'ї.

Єлизавета II
Єлизавета II

Що стосується улюбленого напою королеви, то, за словами Макгредді, вона вважає за краще джин і дюбон. Варто визнати, що це може багатьох здивувати, так як більшість експертів вважали, що Єлизавета II воліє мартіні або вино.

"Їй подобався напій, приготований з двох частин дюбонне і однієї частини джина з двома кубиками льоду і скибочкою лимона", - додав колишній шеф-кухар королеви Великобританії.

Нагадаємо, що українцям назвали найкорисніший сніданок.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українським громадянам повідомили, яка каша врятує від онкологічних захворювань.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили, що в АТБ можуть зникнути головні продукти.