Старша дочка української артистки Сніжани Єгорової, телеведуча Стася Ровінська прокоментувала скандальну заяву матері.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

За словами Ровінської, їй дуже соромно за позицію матері, Сніжани Єгорової, яка публічно заявила про підтримку російського лідера Володимира Путіна. Вона сказала, що зараз її переповнюють такі почуття ,як"біль, сором і бажання захистити своїх дітей".

Ровінська опублікувала пост на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу, 26 січня. Телеведуча зазначила, що вона перестала спілкуватися з матір'ю більше року тому, а також не "дружить" з Єгоровою в соцмережах.

За словами Ровінської, однією з причин сварки між ними стали "різні світогляди і кардинально протилежна Громадянська позиція". Вона зазначила, що про скандальні заяви матері їй стає відомо з новин, також про це розповідають друзі.

Ровінська додала, що їй страшно за своїх дітей, так як їх бабуся, перебуваючи за кордоном, заявляє про підтримку людини, яка "вбиває українців". Вона вважає, що Єгорова, роблячи такі скандальні заяви, не переживає за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять в школу і садок.

Також телеведуча переживає за безпеку молодших брата і сестру через заяви Єгорової.

Відома українська актриса і телеведуча Сніжана Єгорова в черговий раз опублікувала скандальну заяву, в якій вона висловилася на підтримку російського лідера.

Єгорова, яка живе і працює в Києві, вважає, що російський лідер Володимир Путін не є окупантом і не винен у тому, що відбувається на її батьківщині.

На сьогоднішній день на кордоні Російської Федерації та України зростає напруженість. На кордоні вже сконцентровані десятки тисяч військових і значні обсяги військової техніки. Західні політики заявляють, що Росія може в будь-який момент почати вторгнення в Україну.

Світові лідери уважно стежать за ситуацією на кордоні і намагаються, використовуючи поки дипломатія, розрядити обстановку і запобігти кровопролитний конфлікт. Також Кремль попередили про жорсткі санкції, якщо російська влада вирішить напасти на Україну.

Раніше "Hyser" повідомляв, що відома українська ведуча Сніжана Єгорова публічно підтримала президента Росії Володимира Путіна.

Стало відомо, що Росія впритул підводить свої війська до Харкова.

Наш портал писав, що Великобританія зробила попередження Росії про напад на Україну.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про те, як будуть розвиватися події в разі реального нападу РФ.