Весілля - це завжди привід для радості, веселощів, танців. Привід зібрати навколо себе рідних і близьких людей, щоб розділити з ними процес створення своєї сім'ї, поділиться радістю і теплом.

Однак управління запису актів цивільного стану Ростовської області (РФ) вважає, що приводів для веселощів немає. Про це інформує УНІАН.

Даний РАГС офіційно заборонив сміятися під час церемонії укладення шлюбу. Повідомляється, що під час церемонії укладення шлюбу в приміщеннях РАГС заборонені "гучні бесіди", в тому числі по телефону, а також "крики" і "сміх". На думку керівництва, всі гості зобов'язані бути сумними, нудними і «оплакувати» холостяцьке життя подружжя.

Також відбулися деякі зміни допустимості зовнішнього вигляду гостей. На церемонію одруження не пускатимуть людей у верхньому одязі, брудному взутті, з громіздкими рюкзаками, сумками, пакетами. Це означає, що гості зобов'язані роздягнутися десь на вулиці, краще перевзутися, подарунки кинути під будівлею РАГСу, а краще взагалі не з'являтися на розписі молодят.

Також заборонено під час церемонії переміщатися по залу, їсти, курити, вживати спиртне, переставляти меблі або предмети декору. Але з цим можна і погодитися, за винятком алкоголю, адже це стара-добра традиція випити келих за щастя молодих.

Керівниця управління РАГС Ростовської області вважає, що заходи обгрунтовані, і в цілому завжди так все і відбувалося. Мовляв, щасливий день, але не привід іржати на все горло, щоб не відволікати співробітників від проведення церемонії. Найцікавіше, що не вказано, як будуть вирішувати проблеми з правопорушниками, яким заманеться «хихикнути».

Раніше інформаційний портал Hyser повідомив, що у мережі регочуть над карикатурою на тему повернення Петра Порошенка в Україну.

Нагадуємо, що мережу насмішив пес, який потрапив у витверезник.

Також портал Hyser інформував, що користувачі мережі сміються над зовнішнім виглядом Олександра Лукашенка.