У мережі з'явився відеоролик, на якому завкафедрою Запорізького коледжу домагається студентів

У Запорізькому коледжі розгорівся скандал: студенти освітнього закладу звинуватили завідувача кафедри дизайну Віталія Гончаренка в домаганнях. Учням вдалося на камеру зафіксувати розмову, під час якої Гончаренко зізнався в неправомірних вчинках. Відеоролик був опублікований місцевим Telegram-каналом "Це Запоріжжя".

Повідомляється, що до опублікованого відеоролика проявили інтерес співробітники місцевої національної поліції, оскільки на ньому відображено, як викладач, будучи, судячи з усього, п'яним, спілкувався зі студентками на непристойні теми.

Викладач заявив, що збирається йти "бухати" і очікує, що до нього приєднається якась Сніжана, яка, за його словами, перебуває заміжня. Після цього він переглянув телефонну книгу і знайшов там якусь Світлану, яку назвав мамою своєї абітурієнтки, і додав, що хотів би з нею інтимної близькості.

Далі в бесіді завкафедри згадав, що всього кілька разів мав одностатеві зв'язки, проте хлопчики йому не цікаві, а після певних подій зі студенткою на прізвище Сазонова він зовсім мало не позбувся роботи.

Після того, як ролик з'явився в мережі, в регіональній поліції заявили про те, що вони ведуть перевірку інформації про можливі домагання в одному із запорізьких навчальних закладів, а також додали, що, за запевненням студентів, керівництво коледжу "покриває" посадову особу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилися фото, на яких відображено, в наскільки жалюгідному становищі знаходиться одна зі столичних шкіл.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі пес випив цілий літр коньяку, після чого його довелося відправити у витверезник.

Також "Hyser" писав, що у мережі розгорівся скандал через витівку Одеського вчителя.