В соцмережі Tik-Tok все частіше набирають популярність смішні відео з собаками. Хтось приваблює аудиторію своєю милою усміхненою мордочкою, а хтось дуже мило ображається. При цьому Україну в соцмережі представляє трирічна вівчарка Вайріс з "патріотичним" вихованням.

Чомусь кажуть, що люди вибирають собі собаку, максимально на них схожу. У випадку з бельгійською вівчаркою Вайріс, яка служить у Херсонському прикордонному загоні, та її господарем, військовослужбовцем Херсонського прикордонного загону Владиславом Степанцем, схоже, так і є.

Так, Вайріс за два місяці стала справжнім чотириногим героєм Україна. Ще б пак, вівчарка відмінно виконує команди офіцерів і відповідає завзятим-заливистим гавкотом на гасло "Слава Україні". Але найголовніше, що за життям Вайріс в соцмережах скоро стежитиме пів України.

Про це йдеться на офіційній сторінці в Facebook Державної прикордонної служби України.

"Ми Вітаємо мільйонерку з Тіктоку-службову собаку Вайріс ще з одним мільйон-тепер і на Facebook", - сказано в офіційному повідомленні.

Прикордонники пишаються, що за останні місяці Вайріс стала справжньою зіркою мережі, адже відеоролики з нею переглянули вже понад мільйон людей.

Так, сюжет місцевого телебачення про вівчарку, яка служить в Херсонському загоні, опублікований на сторінці Держприкордонслужби напередодні Нового року, вже охопив понад 1,3 млн.аудиторії соцмережі, зібрав більше тисячі позитивних коментарів і понад 58 тисяч коментарів.

Особливо подобаються користувачам ті відео, на яких собака голосно і потужно гавкає у відповідь на гасло "Слава Україні" – причому часом не один раз, а двічі.

Вайріс нещодавно виповнилося три роки. Її господар каже, що на створення ТВК-ток аккаунта Вайріс його надихнуло відео, коли прикордонників показали на параді Дня Незалежності України.

Раніше Hyser писав про те, що Мережу розчулив пес з мультяшними очима.

Також Hyser повідомляв, що у мережі регочуть над хаскі, яка скаржиться на господиню.

Нагадаємо, що у мережі регочуть над коронацією кішки.