Синоптики попередили українців про те, коли в Україні вдарить суворий 24-градусний мороз

Після початку 2022 року погода в більшій частині України була досить теплою для зими, проте незабаром це зміниться. Синоптики попереджають українців про те, що в ніч з середи на четвер, з 12 на 13 січень, буде найхолоднішою в році, оскільки термометри покажуть падіння температури до -24 градусів. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла народний синоптик Наталія Діденко.

За словами синоптика, в більшій частині українських областей в ніч з 12 на 13 число температура буде коливатися від 11 до 19 градусів морозу, а ось жителям північних і північно-західних областей України варто приготуватися до того, що температура буде падати до значень 18-24 градусів нижче нуля. З настанням дня 13 січня в більшій частині областей термометри покажуть від -4 до -9 градусів, а на заході України температура буде і зовсім плюсовою — до 2 градусів тепла.

Крім того, 13 січня в Карпатах випаде сніг. Опади також пройдуть в північних областях і центральній частині нашої країни. Що стосується столиці, то вночі на 13 число термометри там покажуть від -15 до -19 градусів, вдень температура підвищиться до-2-4 градусів. Також у Києві буде сильний вітер.

У західних областях вітер очікується ще сильніший, ніж у столиці, там на 13 січня оголошено штормове попередження жовтого рівня, при якому очікується сильний вітер, який зіпсує і без того неприємну погоду.

Потепління настане в країні вже 14 Січня. У четвер на західні області вплине тепле повітря атлантичного походження, яке за наступні два дні пройде по всій стороні, так що на вихідних в Україні відбудеться потепління.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці "креативно" переробили вхід в під'їзд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що доктор Комаровський назвав головні помилки українців з підвищеним тиском.

Також "Hyser" писав, що в Одесі спалахнув скандал через поведінку шкільного вчителя.