Невизнаний президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко прийшов на роботу в толстовці, на якій написана його власна цитата "Роздягайся і працюй".

Фотофакт був опублікований близький до білоруського лідера Telegram-каналом "Пул Першого", повідомляє Главком.

На фотографії, яка була опублікована, Олександр Лукашенко в толстовці працює з якимись документами. Також на його робочому столі спить його шпіц.

"Перший готується до заходу", - так прокоментували автори каналу опубліковану фотографію. Вони мали на увазі церемонію нагородження премією Людмили Гладкої, "Патріотів Білорусі" та інших.

За словами політичного експерта Олексія Голобуцького, Олександр Лукашенко просто вирішив омолодитися. Свою думку він опублікував на своїй сторінці в популярній соцмережі Facebook.

"67-річний Лукашенко подивився на долю 81-річного Назарбаєва, який перебував при владі фактично 31 рік, оцінив свої 27 років при владі – і вирішив, що його може врятувати тільки різке омолодження і огламурение іміджу", - написав експерт.

За його словами, такий "висновок можна зробити зі свіжої післясвяткової фотосесії Бацькі: "пухнаста маленька біленька собачка прямо на столі, біла ж толстовка з пікантним закликом "Роздягайся!". "Никакой чрезвычайщины : Роздягайся і працюй "- це він у профспілки "жінок зі зниженою соціальною відповідальністю" позичив? Думаєте, допоможе?" - написав експерт

Користувачі Facebook коментують пост політичного експерта:

  • Так, допоможе. Колгоспники і совки все його і так, а молодь треба залучити.
  • На цій фотографії ми бачимо знахабнілу тварину, що залізла туди, де йому не місце, а поруч з ним милої собачки.
  • Маразм все міцнішав.
  • Собака в шоці.

За повідомленням білоруських ЗМІ, напередодні Нового року в Мінську презентували передноворічну колекцію футболок з цитатами Олександра Лукашенка.

Раніше "Hyser" повідомляв, що користувачі Інтернету різко відреагували на висловлювання і плани Лукашенка з порятунку України.

Наш портал писав, що Лукашенко попередив Україну про наступ.

Нагадаємо, що Лукашенко розповів, хто здав Крим.