Синоптики поділилися прогнозом погоди на Водохреща - 2022 році.

Багатьох любителів скупатися в цей день в ополонці цікавить, якою буде погода і чого від неї очікувати. Адже останні дні температура повітря взагалі була плюсова. Так от, за словами синоптиків, 19 січня в більшості регіонів видасться малохмарний день, але злегка морозний. Про це пише "Погодник".


Згідно з їхнім прогнозом, вдень температура повітря очікується в межах 0°С, а ось вночі можливе похолодання до -5°С.Температура води при цьому навряд чи перевищить 4 градуси. У зв'язку з цим, турбуватися ні про що, адже для водохресних купань такий показник є нормою.

Правда поки залишається під питанням, чи будуть вони проводитися в цьому році. Хоча для багатьох українців, купання в ополонці вважається хорошою традицією. Адже вода в ополонці в такий день вважається священною, здатною очищати душі і тіла, а також зцілювати від будь-яких хвороб.


До слова, Хрещення відноситься до числа найдавніших християнських свят. Відзначають його ще з часів апостолів. У цей день церква згадує важливу подію з життя Ісуса Христа.

Тепер що відносно в цілому погоди на січень. На цей місяць синоптики роблять неоднозначні прогнози. Але в одному вони схожі: сильних снігів і морозів чекати не варто, адже температурні гойдалки триватимуть.

Раніше "Hyser" писав про те, що фахівці розповіли, якою буде погода після Різдва і які речі готувати на найближчі дні.

Також наш портал повідомляв, що синоптокиня розповіла, чим "здивує" зима після відлиги і до чого готуватися.

Нагадуємо, що українців попередили синоптики про нову хвилю снігопадів. Названі прям конкретні дати, коли вони повинні спостерігатися в нашій країні.