Люди всю історію свого існування вірять в те, що як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Але ось, на жаль, як не старайся перевершити самого себе, накрити самий шикарний стіл, надіти наймодніший одяг, протягом усього року буде багато змінних.

У когось рік почнеться добре, а закінчиться не дуже, і навпаки. Від долі піти не дано нікому, проте якщо знати нюанси, наприклад астрологічний прогноз, можна в тій чи іншій мірі вплинути на хід подій.

Так астрологи визначили кілька знаків Зодіаку, для яких січень буде незвичайним в хорошому сенсі. Йдеться про Овнів і Тельців.

Січень буде прихильний до тих, хто народжений під знаком Овна. Їм місяць обіцяє любов, багатство і успіх.

Тельців чекає схожий сценарій розвитку подій, з одним лише уточненням. Очікується безліч подій, які вплинуть на життя, і все буде залежати від емоцій. Потрібно буде грамотно розпоряджатися життєвою енергією, щоб не накликати біду, і контролювати потоки гніву.

Невдалим і складному Рік Тигра буде для Раків, Левів, Терезів і Дів. Раки повинні будуть весь час втихомирювати свій запал, на Львів звалитися багато роботи, Терезів очікують проблеми на кожному розі, а у Дів буде більше падінь, ніж злетів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що експерти розповіли, коли правильніше прибирати новорічну ялинку після свят.

Нагадуємо, що названі знаки Зодіаку, які нечувано розбагатіють в Рік Тигра.

Також портал Hyser інформував, названі головні зрадники серед знаків Зодіаку, які в 2022 році будуть спіймані на гарячому.

Тим часом, названі найнебезпечніші і несприятливі дати в 2022 році.