У мережі з'явилася інформація про те, що приватний будинок, який належав Порошенку, був заарештований

Незважаючи на те, що колишній президент України Петро Порошенко продовжує займатися політичною діяльністю і зараз є народним депутатом і головою фракції у Верховній Раді, проти нього ведеться судова справа за підозрою в державній зраді. Нещодавно в Печерському районному суді Києва прийняли рішення про те, щоб заарештувати будинок Порошенка в Козині, де він проживає зі своєю дружиною. Про це повідомляє iнформаційний портал "Українські Новини" з посиланням на свої джерела в прокуратурі.

Так, в прокуратурі заявили, що крім усього іншого майна колишнього президента арешт був накладений і на його будинок в Козині. Крім будинку були заарештовані і всі Надвірні прибудови до будинку. Варто відзначити, що вартість будинку становить 30 мільйонів гривень, а його площа становить 1331.70 квадратних метрів. Екс-президент купив будинок ще в грудні 2012 року.

Треба розуміти, що накладення арешту на будинок має на увазі, що Петро Порошенко залишає за собою право жити в будинку і користуватися ним, однак виставити його на продаж політик не може. Варто відзначити, що крім приватного будинку рішенням суду було заарештовано кілька квартир Порошенка в столиці, а також кілька земельних ділянок в Києві і в області.

Варто відзначити, що крім нерухомості у володінні Петра Порошенка знаходилося ще кілька автомобілів, проте інформацію про те, чи були вони заарештовані в прокуратурі не надали. Крім того, деякі машини, якими користуються екс-президент і його сім'я, знаходяться у власності "європейської солідарності".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Зеленський показав, що вирізали з його новорічного привітання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко в черговий раз став героєм мемів через фотографію, на якій він зображений в супермаркеті.

Також "Hyser" писав, що навколо новорічного ролика Зеленського загорівся скандал.