Компанія "Укрзалізниця"запустила нову послугу, яка доступна для українців з середини грудня минулого року.

Так, тепер електронний квиток можна обміняти в касі на паперовий і коштує це 12 гривень, пише у своєму Facebook блогер Олександр Рудоманов.

"А ви знаєте, що за обмін Електронного квитка на паперовий в касах "Укрзалізниці" тепер потрібно платити 12 гривень? Ця послуга була введена в середині грудня", - повідомив Рудоманов.

Коментатори запропонували роздрукувати квиток за принтері тому, що за такий невеликий клаптик паперу платити 12 гривень вони вважають занадто дорого.

"Тобто собівартість папірця, чорнил, електроенергії для принтера та двох хвилин роботи касира = 12 грн??", - пише один з коментаторів.

"Беру через Приват 24 і роздруковую в терміналі. Хоча можна і не друкувати, а показати в телефоні QR-код", " Так а нащо носій паперовий? Хіба для звіту в бухгалтерію по відрядженню, було таке колись.", - пишуть інші коментатори.

"А ви знали, що в Польщі на автовокзалах за інтернет-бронювання і роздрук квітка ви заплатите 10 злотих? Бо кас нема як таких в деяких містах", - написав ще один підписник.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський повеселив українців у ролі машиніста, проїхавшись на новому поїзді "Укрзалізниці".

Також Hyser повідомляв, що "Укрзалізниця" похвалилася "золотим вагоном" для віпів.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" додала нові поїзди.