У мережі оприлюднили чергову трагічну інформацію про те, що на території України сталася дорожньо-транспортне пришестя. У Дніпропетровській області зіткнувся автокран і легковий автомобіль.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

У середу, 5 січня, в Дніпропетровській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автокрана і легкового автомобіля. Через цю жахливу подію загинуло двоє людей.

ДТП
ДТП

Прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області повідомляє про те, що ДТП сталося в Кам'янському районі на 344 км автодороги Н-08 "Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль" приблизно о 16:20.

За словами рятувальників, в результаті непередбаченої аварії зіткнувся легковий автомобіль марки Mercedes-Benz A170 з краном МАЗ. На превеликий жаль, від сильного удару дві людини, які перебували в салоні легкового автомобіля, загинули.

Рятувальники розповіли, що після зіткнення тіла людей були заблоковані, і їм довелося їх доставити з салону розбитого авто.

ДТП
ДТП

За допомогою спеціального рятувального обладнання рятувальники змогли розрізати конструкцію легкового автомобіля і дістати два тіла – чоловіка 1991 року народження і чоловіка 1994 року народження.

Важливо помітити, що на місце події вирушили співробітники правоохоронних органів, щоб дізнатися всі причини жахливого зіткнення.

Крім цього, на відеоролику можна почути, як очевидці аварії розповіли про те, що водій легкового автомобіля нібито проігнорував дорожній знак, який забороняє проїзд. Саме через цей вчинок молоді люди і втратили свої життя.

Нагадаємо, що українцям розповіли про подорожчання бензину і газу.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", водіям розповіли, як привести себе до тями і сісти за кермо після застілля.

Також портал "Hyser" писав, у мережі показали наслідки від жахливої аварії в Одесі.