Всі погодяться, що Різдво - той день, коли хочеться забути про світові проблеми і катаклізми і просто побути з близькими серцю людьми. А ось ніч перед Різдвом - безсумнівно, час чудес, найсміливіших очікувань і відкриттів. Не пропустіть шанс зазирнути в майбутнє.

Час в календарі від Різдва до хрещення називають в народі святками, і це ідеальний період для дівчат дізнатися про своє майбутнє заміжжя. Про це пише Апостроф.

Отже, наші предки вірили, що максимально точними в цей період виходять розклади на Таро або гральних картах.

Так, зазвичай для різдвяних ворожінь потрібна нова колода з 36 карт, щоб не заважала чужа енергія. Ворожіння має проходити в спокійній обстановці і в тихому приміщенні. Щоб енергетика карт точно була позитивною, потрібно потримати карти над палаючою свічкою і посипати їх сіллю.

Отже, щоб побачити уві сні свого майбутнього нареченого, потрібно в святвечір, після приємної ванни, надіти білу сорочку, покласти під подушку чотирьох королів і попросити їх зробити так, щоб приснився Суджений-ряджений.

Значення:

  • бубновий король-чоловіком стане той, кого дівчина полюбить всім серцем;
  • король пік-наречений буде старше на багато років і сильно ревнивий;
  • червовий король-обранець буде молодим і забезпеченим;
  • трефовий король-дівчина вийде заміж за військового, поліцейського або пожежного.

Ворожіння на мрію.

Перед сном, 6 січня, потрібно взяти 3 папірці і написати на них 3 бажання в ствердній формі, наприклад: мене підвищили на посаді; я знайшла взаємну любов; я зустріла день народження в Парижі!

Папірці потрібно скласти в кілька разів і покласти собі під подушку, а краще навіть по простирадлу, щоб вночі не випали. А вранці, 7 січня, папірець потрібно дістати одну з трьох і дізнаєтеся, яке Ваше бажання обов'язково збудеться в цьому році.

Ворожіння на яблуках

Після різдвяної вечері слід взяти яблуко і розрізати його навпіл. Якщо всередині виявляється Зірочка правильної форми з кісточок, то майбутній рік для того, хто ворожить, буде дуже щасливим.

Ворожіння на любовне сновидіння

Перед сном дівчині необхідно з'їсти що-небудь солоне і ні в якому разі не запивати водою. Лягаючи спати, потрібно проговорити:"Суджений, ряджений, прийди до мене і дай мені напитися". Згідно з повір'ям, хто прийде напоїти, за того дівчина і вийде заміж.

Ворожіння з гребінцем

Дівчина повинна покласти під подушку гребінець, примовляючи: "Суджений-ряджений, причеши мені голову". Суджений уві сні повинен їй розчесати волосся.

Ворожіння з Чобітком

Дівчата по черзі кидають валянок (чобіт, туфельку) на дорогу і у напрямку "носка" валянка дізнаються сторону, в яку вийдуть заміж.

Ворожіння на сірниках

З боків сірникової коробки вставляються два сірники і підпалюють. Якщо згорілі головки будуть звернені один до одного, значить "загадані" хлопець і дівчина будуть разом.

До речі, прийнято думати, що різдвяні ворожіння привертають до себе інтерес виключно незаміжніх дівчат. Однак це не так, адже в ніч з 6 на 7 січня ворожать на виконання потаємного бажання і на гроші навіть чоловіки в розквіті років, не кажучи вже про заміжніх дам.

Отже, в Різдвяну ніч можна отримати відповіді на найбільш хвилюючі людини питання. Для цього потрібно взяти обручку, яке є в сім'ї і прив'язати до нього нитку, щоб таким чином утворився маятник. Далі потрібно приготувати блюдце з чистою водою, а потім, тримаючи маятник з кільцем над блюдцем, почати задавати хвилюючі вас питання, відповіді на які мають на увазі лише "так" або "ні".

При цьому, якщо кільце гойдається паралельно тілу, то відповідь "так", а якщо гойдається перпендикулярно тілу, то відповідь "Ні".

Важливо пам'ятати, що кільцю-маятнику потрібно задати не більше семи питань, адже потім його сила ослабне.

Раніше Hyser писав про сприятливі дні в 2022 році для укладення шлюбу.

Нагадавши, стало відомо коли найкраще виносити ялинку після Нового року.