Стало відомо, до яких окультних практик вдавався Путін для свого благополуччя

Експерти стверджують, що навіть сьогодні між великими світовими державами йдуть війни не тільки політичні, а й магічні. Карпатський мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла в інтерв'ю каналу "Апотстроф TV" про те, що на президента Російської Федерації працює тринадцять сибірських шаманів, які захищають його здоров'я та особисте життя.

Однак шамани, так чи інакше, просто люди, в той час як фігура рівня Володимира Путіна потребує більш серйозного піклування з боку надприродних сил. Мольфарка стверджує, що президент Росії підписав своєю кров'ю контракт з дияволом, причому не один.

На думку Мочіовскі, більшість шаманів, які працюють з главою РФ, працюють в першу чергу з природними стихіями, проте деякі працюють і з різного роду демонами. Мольфарка вважає, що Путін підписав контракт з дияволом так само, як і інші діячі історії, такі як Гітлер і Наполеон. При цьому вона зазначає, що сам диявол не є до тих, хто бажає укласти з ним угоду, а посилає посла з листом.

Контракт з дияволом діє 13 років і продовжити його можна три рази. Оскільки Путін перебуває при владі вже 20 років, то зараз діє другий термін контракту. Продовжений контракт, зазначає мольфарка, підписується вже не його кров'ю, а кров'ю його рідних і близькі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що український депутат привітав народ під новорічну промову Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Жириновський зробив заяву щодо нападу на Україну.

Також "Hyser" писав, що в РНБО розповіли про те, коли очікують нападу на Україну.