Синоптики стверджують, що відлига в Україна плавно йде до свого завершення, поступаючись місцем зимовим морозам. Експерти стверджують, що вже на Різдво доведеться надягати рукавички і теплі шарфи.

Детальніше про погоду на Різдво Христове, що в православному світі відзначається 7 січня, повідомляє Главред.Інфо.

За даними видання, аж до 6 січня в Україні буде тепло і дощитиме. Лише напередодні Різдва температурний режим почне знижуватися. У всіх регіонах очікується температура на рівні 0...+5 градусів, крім південних областей - там продовжить панувати аномально тепла температура, яка буде коливатися в межах +7...+12 градусів.

А ось вже в п'ятницю, 7 січня, варто підготуватися до різкого зниження температурного режиму. Середня температура буде в межах -3...+2 градусів. Синоптики стверджують, що місцями в Україні йтиме невеликий сніг. А в Карпатах буде ще холодніше - там температура впаде до -2...-7 градусів.

У вихідні після Різдва буде малохмарно, але морозно. Нічна температура впаде до -9...-4 градусів, а вдень буде трохи тепліше – до -4...+1 градусів. А ось в Карпатах буде дуже холодно: 8 і 9 січня нічні морози досягнуть -15...-10 градусів, а вдень -7...-2 градуси.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як насправді знімали вітальний новорічний ролик Володимира Зеленського.

Нагадуємо, що деяким категоріям українських пенсіонерок вирішили підняти пенсійні виплати від держави.

Також портал Hyser інформував, що провісники зробили сумний прогноз про долю Володимира Путіна.

Тим часом, поштовий оператор "Нова пошта" кардинально змінив тарифи на свої послуги.