Ілон Маск попередив про те, що негативні тенденції у світовій економіці настануть зовсім скоро

Останнім часом світова економіка знаходиться в досить хиткому становищі, незважаючи на те, що з початку коронавірусної пандемії минуло вже майже два роки. Глава компаній Tesla і SpaceX, а також найбагатша людина в світі Ілон Маск заявив про те, що навесні або влітку 2022 року світову економіку чекає черговий струс. Він також заявив, що багато компаній не зможуть пережити наступну рецесію. Про це бізнесмен написав у своєму офіційному профілі в соціальній мережі Twitter, відповідаючи на запитання одного з користувачів.

На думку Маска, звернувшись до історії, можна зробити висновок про те, що прийдешня рецесія погубить велику кількість компаній. Він також зазначив, що робити якісь прогнози щодо макроекономіки досить складно, проте заявив, що на його думку спад економічних процесів почнеться навесні або влітку 2022 року, проте він, так чи інакше, почнеться не пізніше 2023 року.

Варто відзначити, що питання, яке, на яке відповідав Ілон Маск, полягало в тому, скільки з існуючих на сьогоднішній день 936 стартапів із загальною ринковою вартістю в мільярд доларів протримаються наступні п'ять років. Таким чином, на думку Маска, таке вельми солідне кількостей стартапів в майбутньому не виросте, а тільки зменшиться.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося смішне фото котів, на яке відреагував Ілон Маск.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти розповіли про те, чого очікувати від курсу гривні в 2022 році.

Також "Hyser" писав, що експерти попередили про те, що п'ять регіонів України очікує біда.