26 березня 2000 року - дата, яка назавжди змінила світ і Політику. Саме в цей день вперше Президентом РФ був обраний Володимир Путін. Відтоді він 17 років був главою держави і чотири-прем'єр-міністром. Не дивно, що зараз мільйони людей у всьому світі задаються питанням, скільки ще Володимир Володимирович буде при владі.

Так, у ЗМІ неодноразово в різні роки повідомлялося про декілька спроб замаху на президента Росії Володимира Путіна, а той заявляв, що довіряє своїй особистій охороні і може завжди на неї розраховувати.

Ось тільки за словами карпатської мольфарки Магдалени Мочіовскі, Кремль не тільки за допомогою розвідки і силових структур захищає Володимира Путіна, а й активно використовує окультні символи і шаманів для збереження його життя. Про це йшлося в ефірі програми" Руно " на Апостроф TV.

Магдалена Мочіовскі впевнена, що Президент Росії носить певні амулети-обереги, які спеціально для нього могли "зарядити шамани".

"Я скажу вам головне-не тільки при Путіні шамани займалися магією в Кремлі, і не дарма на Кремлі висить пентаграма, ще й червоного кольору", - заявила провісниця.

Також, за її словами, Росія завжди була з імперськими амбіціями і анексія Криму в 2014 році явне тому підтвердження.

Мольфарка попереджає, що з магією всім потрібно бути гранично обережними, так як будь-який шаман може зарядити свій амулет, як позитивом, так і негативом.

І якщо знайдеться шаман, який виступить проти Путіна, то будь-яка людина може зачахнути від амулета зі "смертельною" енергетикою, не кажучи про президента Росії.

"Путін піде, але не сам. Там будуть зміни на політичній арені. Замінять його", - заявила Магдалена.

За її словами, Росії вже в найближчому майбутньому потрібно готуватися до великих змін, так як її чекає занепад, розкол і розвал на "маленькі князівства". А ось Україна, навпаки, буде потроху відвойовувати свої території.

Слова Магдалени підтверджує і її колега мольфар Стефан Овен.

Нагадаємо, що Кадиров публічно заявив, що захопить Україну.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Володимир Жириновський потрапив у черговий скандал.