У мережі знайшли відеоролик, на якому відображено як депутат Одеської області записав дивне привітання

На початку 2022 року в мережі спалахнув черговий скандал. Через пару днів після святкування Нового року користувачі мережі звернули увагу на ролик, який був опублікований в соціальній мережі Facebook ролик з новорічним привітанням депутата Білгородської районної ради Одеської області Віталія Градинара, який сам депутат і розмістив. Примітною особливістю ролика є те, що Градинар, з якоїсь причини, записує привітання на тлі новорічної промови президента Російської Федерації Володимира Путіна, а не українського президента.

Повідомляється, що пост з привітанням був розміщений в соціальній мережі ще 31 грудня 2021 року, проте користувачі мережі звернули увагу на його вчинок тільки зараз. У своєму привітанні він побажав миру і благополуччя.

Багатьох українців обурило те, що в новорічну ніч український депутат слухав святкове відеозвернення президента країни-агресора. На Градинара посипалася величезна кількість негативних коментарів від користувачів мережі. Після скандалу депутат приховав коментарі до свого посту, проте користувачів мережі це не зупинило, і вони продовжили писати гнівні коментарі під іншими публікаціями депутата.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що український шоумен Андрій Данилко повеселив українців непристойним новорічним привітанням.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецька сім'я нарядила в будинку понад 440 ялинок на Новий Рік.

Також "Hyser" писав, що користувачів мережі розсмішили пінгвіни, яких нарядили в костюми Санта Клауса.