У мережі з'явилася дуже несподівана інформація про те, що скандальний російський політик, голова ЛДПР, депутат Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації всіх скликань Володимир Жириновський сказав, що є «вдалий» момент, коли Росія може напасти на Україну.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

З'явилися відомості про те, що лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський публічно заявив про те, що є ідеальний момент для того, щоб почати бомбити територію України.

Важливо скасувати, що скандальний політик вважає, що бомбардування української території може «змусити» українців прийти «до миру».

Після того як Володимир Жириновський виступив у прямому ефірі на одному з російських телеканалів, всі російські ЗМІ почали говорити про це. Крім цього, Володимир Жириновський помітив, що він засмучений тим, що Володимир Путін не прислухався до його думки.

Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.
Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.

Також, є інформація про те, що Жириновський сказав, що Україну, а саме Київ і західні міста потрібно бомбити в новорічну ніч.

"Даремно цього не зробили. Обрано лінію на мирне співіснування. Я розумію, чому приймалося таке рішення. Але є шанс це все надолужити", - публічно заявив депутат Державної Думи.

Потрібно помітити, що про це все Володимир Жириновський говорив у прямому ефірі Першого каналу ще 27 грудня. Він чітко сказав що потрібно "шарахнути" о четвертій або п'ятій годині ранку 1 січня.

На думку голови ЛДПР бомбити всю Україну не потрібно, необхідно вибірково налякати українців.

Нагадаємо, що Кадиров публічно заявив, що захопить Україну.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Володимир Жириновський потрапив у черговий скандал.