Третій президент України Віктор Ющенко напередодні Нового року вирішив змінити імідж і постав перед українцями в новому незвичному образі. Політик відростив вуса і бороду.

Директор Ukrainian Wine & Spirit School, член Асоціації сомельє України Катерина Ющенко поділилася світлинами зі святкування у своєму Facebook.

На фото вони відображені на тлі ошатною новорічної ялини. Катерина одягла святкову сукню, а Віктор Ющенко віддав перевагу домашньому вбранню. Він тримає в руках телефон і дивиться прямо в камеру. Перед зустріччю Нового року він вирішив відмовитися від гоління, запустивши вуса і бороду.

Також з'явилося коротке відео на сторінці Катерини Ющенко, на якому видно, як всі гості виконали різдвяну колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю".

На відео видно, що гості розташувалися в просторому залі, заставленим меблями і посудом. На столах стояли традиційні страви і шампанське.

"З Новим роком, Пане-господарю!", - підписала пост Катерина Ющенко.

Нагадаємо, що Віктор Ющенко наразі є українським політиком і державним діячем, головою партії "Наша Україна" з 2005 – 2013 року, засновником і головою ради інституту Президента Віктора Ющенка "стратегічні ініціативи".

Він був третім президентом України з 2005 по 2010 роки, головою Національного банку України з 1993 – 2000 рік, прем'єром-міністром України з 1999 – 2001 рік, лідером Помаранчевої революції.

Раніше Hyser писав про те, що у президента кинули яйцем.

Також Hyser повідомляв, що Зеленський зізнався, чому плакав на параді.

Нагадаємо, що Ющенко назвав українську націю неприємним словом.