У мережі оприлюднили обурливу новину про те, що п'яний водій збив людей і зник з місця події. В результаті нещасного випадку постраждала дитина.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі «Київ Оперативний»

"Дві бухі голови травмували дитину й втекли По пішохідному переходу на Світлицького переходили дорогу багато людей, в том числі й батько з сином. Саме їх й обрав бухарь на #BMW ( # BM6761BT), який разом таким самим-ізолєнтою святкували Новий другом Рік. Тупо збили двох і втекли з місця. Завдяки невідкладним та ефективним діям патрульных поліцейських вже через 10 хвилин алкашів було затримано на АЗС Amic, що на Полярній. Наследок ДТП 12-го хлопка с численными травмами терміново госпиталізовано до лікарні", - повідомили жителям України в месенджері.

Крім цього, є відомості, що були встановлені імена винуватців цієї жахливої події – водій, Захаренко Дмитро Михайлович з міста Суми і Янковський Сергій Володимирович з міста Рівне, він був в якості пасажира.

Важливо відзначити, що в повідомленні говориться ще одна важлива річ: "Той, що був за кермом, каже, що набухався тому, що у мами виявили ковид. Нормально допоміг мамі".

"ну як за останні деб*ли після нового року нализалися і думаю тільки про себе, і інші страждають, бо у тих клепки в голові немає", "на корм акулам ...", "Моральні виродки", "Бухаєш - є Таксі (драйвер), жебрак - нехер бухати"," щорічні дні, стільки дтп і пожеж по всьому Україні, жах ...", "Шкода нашого нинішн законодавство не забезопасноє можливості урівнювати подібні ситуації на місті -2 ребра і змана рука для синього їздуна пара-трійка ударів кийком поліцейського, 5 хвилин роботи)", "У нас немає криміналки за водіння без прав. Воно знову сяде за кермо старого корита і буде бухати дешевим шмурдяком", "конфіскувати водійські права", - залишають коментарі обурені українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі повідомили про масову аварію під Києвом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Києвом швидка допомога врізалася в стовп.