Кіт вирішив подивитися новорічне звернення президента і своєю реакцією на нього підірвав мережу.

За традицією, народ у новорічну ніч дивиться звернення президента. Однак щоб тварини це робили, ще й так реагували на все, що відбувається - рідкість. По всій видимості, саме тому представлений ролик з котом став таким популярним в просторах інтернету.

у мережі сміються над реакцією кота на новорічний виступ Зеленського, фото: факти

Від цих милих пухнастиків можна очікувати всякого, але цього разу кіт дійсно перевершив в мережі всіх. Все завдяки його любові до українського президента Володимира Зеленського, звернення якого він не тільки уважно слухав, а й під час нього, ніби погладжував його через екран телевізора.

При цьому така реакція у нього була тільки на Зеленського, а коли на екрані показували когось іншого, він просто опускав голову. Цікаво, що ж так вразило кота, мова Зеленського чи він сам. Однак це для всіх назавжди так і залишиться загадкою.


Власне, ось і новорічне звернення Володимира Зеленського, про яке і йшла мова вище. У ньому він говорив про досягнення українських спортсменів і просування України в цілому за цей рік. На його думку, було зроблено багато роботи, в тому числі і ним самим, якою можна сміливо пишатися.

Також глава держави додав, що Україна не чекає поки світ вирішить наші проблеми і що хтось поверне нам нашу землю, а уряд займається ситуацією на Донбасі.


Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова стала посміховиськом на шоу.

Також наш портал повідомляв, що чоловік прийшов на вакцинацію від COVID - 19 з підробленою рукою з силікону.

Нагадуємо, що українців насмішили "апетитною" процедурою на фестивалі.