Весілля - це завжди приємне і святкове торжество, на якому всі щасливі і будують далекосяжні плани на життя. Однак не завжди всі пари залишаються разом до кінця, а число розлучень збільшується з кожним роком в геометричній прогресії.

Якщо звернутися до мудрості предків, то можна підібрати такий час для шлюбу, який сприятливо позначиться на життя молодят, якщо вони, звичайно, вірять у прикмети, пише "УНІАН".

Незважаючи на те, що велика частина весільних забобонів і заборон не мають наукового обгрунтування, дотримуватися їх набагато спокійніше.

Отже, що настав, 2022 рік, вважається роком вдови і вдівця. Так як 2020 рік був високосним, то два роки після нього називають роками вдови або вдівця. Існує думка, що такий шлюб обов'язково буде супроводжуватися сварками і закінчиться розлученням.

Брак
Брак

Рік вдови також вважається важким і нещасливим для шлюбу, особливо для жінок. Рік вдівця, за народними уявленнями, небезпечний для чоловіків – вони можуть втратити дружину.

2022 рік називають роком вдівця.

Згідно зі статистичними даними РАГСів, число розлучень в Україні не залежить від року, однак якщо ви забобонні, то дату весілля краще вибрати виходячи з народних повір'їв. Наступний, 2023 рік, буде вдалим роком для весільних урочистостей.

Що стосується року поточного, то "УНІАН" зробив добірку найбільш сприятливих дат для одруження.

Раніше Hyser писав про те, як виглядають дружини найбагатших чоловіків у світі.

Також Hyser повідомляв, що Павло Воля показав, як і де шикарно відгуляв весілля.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва похвалилася романтикою з Меладзе.