Володимир Зеленський опублікував у соціальній мережі фотографію після засідання РНБО

Практично закінчився 2021 рік, і президент нашої держави Володимир Зеленський, мабуть, вже підвів підсумки цього року, хоча і неофіційно — серед співробітників і з келихом ігристого вина. У ніч на 31 грудня президент опублікував у своєму Instagram фотографію, на якій, мабуть, зображена зустріч команди президента після закінчення засідання Ради національної безпеки і оборони.

До своєї фотографії Зеленський зробив підпис, в якому заявив, що він не тільки обіцяє, але і робить, а також висловив подяки всій його команді. Надалі президент планує продовжити будувати дійсно вільну, самостійну і успішну державу.

На самій фотографії Володимир Зеленський зображений стоїть з келихом шампанського, з ним цокаються кілька жінок, що стоять поруч. Примітно, що першої леді України в їх числі немає.

Офіційно ж підбивати підсумки року, що минає президент України, традиційно, буде в рамках новорічного звернення за кілька хвилин до півночі першого січня 2022 року.

Варто відзначити, що після закінчення засідання РНБО висловився не тільки президент, а й секретар Ради, Олексій Данилов. 30 грудня він заявив, що на сьогоднішній день загроза відкритої агресії від Російської Федерації відсутня, у зв'язку з чим українці можуть спокійно відпочивати і святкувати.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олена Зеленська зачарувала всіх своїм пуховиком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кума Зеленського зробила відверту заяву.

Також "Hyser" писав, що Олена Зеленська показала, як можна бездоганно виглядати в сірому.