Дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська обмовилася в ефірі телепередачі

Перша леді України Олена Зеленська нерідко з'являється на публіці і на телебаченні. Нещодавно вона з'явилася на програмі "Сніданок з 1+1", однак потрапила там в конфуз: розмовляючи про здорове харчування, вона заявила, що морожена скумбрія коштує 8 гривень за кілограм, в той час як реальна її вартість в столичних магазинах коливається від 70 до 100 гривень за кілограм.

Втім, Зеленська досить швидко зрозуміла, що вона обмовилася і виправила свою помилку. Після ефіру вона опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram, де пояснила, що вона обмовилася, і хотіла сказати, що за 8 гривень українці можуть придбати 100 грам мороженої риби, а не кілограм.

Вона також подякувала телеглядачам за те, що вони уважно дивилися ефір з її участю, особливо о сьомій ранку. Зеленська також додала, що вона не помилилася в тому, що скумбрія є дуже корисним продуктом, особливо в запеченому фользі і з травами вигляді, і порекомендувала українцям спробувати цей рецепт.

Нагадаємо, раніше перша леді України разом з президентом відвідали святкове містечко для дітей і дорослих "Микола приймає друзів", яке працює біля офісу президента на час новорічних свят.

На відкритті майданчика Зеленський виступив з промовою, в якій зазначив, що новорічні свята — це можливість для українців провести більше часу з сім'єю. Він висловив надію на те, що святкове містечко стане улюбленою локацією киян і гостей столиці для прогулянок з сім'єю.

Зеленська ж розповіла, що ялинкові прикраси в містечку були створені за ескізами дітей з особливими освітніми потребами. Всі вони отримали подарунки від Святого Миколая.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олена Зеленська зачарувала всіх своїм пуховиком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кума Зеленського зробила відверту заяву.

Також "Hyser" писав, що Олена Зеленська показала, як можна бездоганно виглядати в сірому.