У мережі розмістили дуже цікаву і несподівану інформацію. Стало відомо, що на території України можуть відкрити мережу нових супермаркетівом Lidl, які будуть очевидними конкурентами АТБ.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Оглядач»

Є дуже цікава інформація про те, що такий гігант, як Lidl в інших країнах платить заробітну плату набагато вище, ніж в інших супермаркетах – на 25% більше. Це говорить про те, що якщо в Україні відкриються такі супермаркети, то їх співробітники зможуть отримувати від 15 тисяч гривень на місяць.

В Естонії середня зарплата продавців на момент приходу Lidl становила 813 євро. Однак нова мережа супермаркетів запропонувала їм зарплату куди більше-близько 1000 євро.

Важливо розуміти, що ця нова мережа супермаркетів вже змогла всіх здивувати в східноєвропейських країнах. Своїм рівнем заробітної плати, Lidl викликав війну заробітної плати. Крім цього, на цьому здивування не закінчилося, ціни на продукти в Lidl - дуже сприятливі.

Продукти
Продукти

Потрібно бути готовим до того, що така ж ситуація може повторитися і на території України. Якщо Lidl відкриється і у нас і буде платити такі ж зарплати, як і в інших країнах, то співробітники нового супермаркету зможуть отримувати близько 15 тисяч.

Інформація від того, що мережа німецьких супермаркетів може відкритися на території України з'явилася ще в жовтні 2021 року.

Сама компанія ніяк не коментує ті чутки, що вони можуть відкриватися в якійсь новій країні. Є думка, що Lidl не збирається нічого афішувати і буде дивувати своїм різким зростанням по багатьох країнах.

Цей новий супермаркет приваблює клієнтів по всьому світу своїм величезним асортиментом власної продукції і дуже привабливими недорогими цінами.

Варто підкреслити, що Lidl вже назвали головним конкурентом АТБ.

Нагадаємо, що українців попередили про чергове зростання цін на хліб.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, який напій не варто ставити на новорічний стіл.