Всього через пару днів українці святкуватимуть Новий Рік. Погода у ці дні на більшій території України прогнозуються нічні морози, стовпчики термометрів опустяться до -6 градусів, а також опади. На одній частині нашої країни очікуються снігопади, а на іншій території прогнозуються опади у вигляді снігу та місцями ожеледиця.

Про це йдеться в прогнозі від синоптиків Укргідрометцентру, повідомляє ОBOZREVATEL.

Згідно з прогнозом синоптиків, морози не протримаються довго і очікується підвищення температури повітря до»плюсів".

Метеорологи заявили, що в останній день поточного року, 31 Грудня, до України з північного заходу прийдуть нові фронтальні системи, які можуть спровокувати утворення циклонів. 31 Грудня прогнозуються опади у вигляді снігу. У ніч на 1 січня очікується потепління і опади.

Вітер буде південно-західний, що переходить у північно-західний, 7-12 м/с. у деяких західних областях прогнозуються пориви вітру до 15-20 м / с.

Погода 31 Грудня

Вночі температура повітря коливатиметься від -1 до -6 °С.морози очікуються у східних, північних та центральних областях. У Криму, Закарпатті, Львівщині та Волині стовпчики термометрів показуватимуть 0... +2 °с.

На більшій частині нашої країни очікуються опади у вигляді снігу і мокрого снігу з дощем. Найбільше опадів очікується на заході, півночі і в центрі країни. Вдень температура повітря може прогрітися до + 4 ... + 6 °С на Кримському півострові, деяких західних регіонах. На решті частини країни стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до -3 °С. на дорогах очікується ожеледиця.

Погода 1 січня

Вночі та вдень суботи у західних та південних регіонах прогнозується потепління, температура повітря коливатиметься в межах +1...+4 °С.на решті території країни очікується 0...-4 °С вночі, -2 ... +2 °с вдень.

У західних і південно-західних областях прогнозуються опади у вигляді мокрого снігу, місцями з дощем.

Раніше "Hyser" повідомляв, що на Україну насуваються сильні морози.

Також синоптики розповіли, яка погода буде на території України до 2 січня.

Наш портал писав, що синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на Новий Рік.

Нагадаємо, що українців попереджають про сибірські морози.