У мережі розмістили дуже корисний відеоролик, який може допомогти дуже багатьом українцям заощадити свої гроші. Через те, що на носі Новий Рік, в супермаркетах купують цукерки більше ніж зазвичай, і експерт вирішив пояснити як не попастися на трюк маркетологів.

Відповідний пост розмістили на порталі «РБК-Україна»

Ні для кого не секрет, що напередодні новорічних свят в супермаркетах з'являється дуже багато красивих коробок з цукерками. Однак потрібно розуміти, що ці коробки обійдуться набагато дорожче, ніж просто купити такі ж цукерки на вагу.

Стало відомо, що один з експертів вирішив провести розслідування в супермаркеті.

Якщо взяти будь-яку красиву упаковку, то можна на ній пророкувати склад – які цукерки знаходяться всередині святкових коробок. Особливу увагу потрібно звернути на термін придатності. Після того як ви прочитали вміст упаковки, ви можете просто піти до відділу з цукерками на вагу і купити точно такі ж, тільки набагато дешевше.

Потрібно підкреслити, що в святкових коробках дуже різний вміст. Однак, коли людина сама купує цукерки з полиць прилавків, то вона точно знає, який термін придатності у його придбання.

Крім цього, в тих же супермаркетах є точно такі ж святкові упаковки, які можна купити самому. Вони коштують до 10 гривень за упаковку.

Варто відзначити той факт, що, коли експерт купував цукерки сам, а не в святковому наборі, йому вдалося заощадити приблизно третину суми. В даному випадку експерт заплатив близько 100 гривень замість 150 гривень за набір.

Якщо врахувати дану інформацію, то можна зрозуміти, що маркетинговий хід працює досить добре, однак, українці можуть самі собі купити ті цукерки, які їм потрібні і навіть святкову коробку.

Нагадаємо, що українцям розповіли, наскільки подорожчав новорічний стіл.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про потужні снігопади.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, як приготувати олів'є в лаваші.