Новий рік вже зовсім близько. Зараз територію України накрив циклон з опадами, але в найближчі три дні погодні умови помінятися. Циклон піде, а замість нього прийде антициклон з проясненнями. Напередодні Нового року на більшій території нашої країни очікується потепління.

Про це йдеться у матеріалі РБК-України.

Згідно з даними Наталії Діденко, сьогодні, 29 грудня, циклон з опадами почне залишати нашу країну, тому прогнозується припинення опадів у більшості регіонів країни.

Однак, опади у вигляді снігу та мокрого снігу очікуються тільки в східній частині Сумської області та в Карпатах.

За словами Діденко, на дорогах буде слизько і ожеледиця, тому водіям автотранспортних засобів потрібно бути уважними і дотримуватися ПДР, щоб уникнути аварій.

Вдень стовпчики термометрів піднімуться до -2...-8 градусів, на сході України температура повітря прогнозується до -3...+ 2 градуси.

Синоптик зазначила, що в останній день поточного року і в перший день нового року, 31 грудня – 1 січня, в Україні прогнозується тепла погода, плюсова температура, опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

В Укргідрометцентрі також розповіли про те, яка погода очікується в кінці поточного року. Згідно з прогнозами, очікується зміна погоди до Нового року. Циклон з опадами піде, а замість нього прийде антициклон з проясненнями. Напередодні Нового року помітно потеплішає.

Погода в Києві в останні дні 2021 року буде наступною:

29 грудня в Києві прогнозується прихід антициклону. Опадів не очікується. На дорогах ожеледиця. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть близько -5 градусів.

До Нового року в Київ очікується потепління, опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

За словами синоптиків, 31 грудня температура повітря прогріється до +3 градусів. Також можливі опади у вигляді дощу і мокрого снігу.

Раніше "Hyser" повідомляв, що на Україну насуваються сильні морози.

Також синоптики дали прогноз погоди до 2 січня.

Наш портал писав, що синоптики розповіли, яка погода буде в Україні на Новий Рік.

Нагадаємо, що українців попереджають про сибірські морози.