Дружинам багатих чоловіків доступні всі принади цього світу. Вони доглядають за собою у кращих косметологів, одягаються у кращих дизайнерів, але незважаючи на це, вони знають ціну грошам і не смітять ними направо і наліво.

У матеріалі "Обозреватель" зібрані топ-5 жінок, які стоять за успішними чоловіками.

1) Прісцилла Чан - дружина Марка Цукерберга, американського програміста і підприємця, розробника і засновника соціальної мережі Facebook. Його статок оцінюється в 94 млрд доларів згідно з даними Forbes на 2021 рік.

Подружжя познайомилося у Гарвардському університеті на одному із заходів для студентів. Вона мило пожартувала, чим зачепила Марка. Чан повірила в його ідею створення соціальної мережі Facebook і допомогла йому з реалізацією проекту.

Зараз вони виховують двох дочок, займаються благодійністю, а також розвитком освіти та охорони здоров'я.

Прісцилла не одягається яскраво і практично не користується косметикою.

2) Люсінда Саусворт - дружина Ларрі Пейджа, співзасновника Google, статок якого оцінюється в 67,5 млрд доларів згідно з даними Forbes на 2021 рік.

Вони одружилися в 2007 році. На весіллі були присутні близько 600 осіб. Зараз вони виховують двох дітей.

Саусворт з інтелігентної сім'ї і має академічні успіхи. Подружжя рідко виходять у світ - їм важливіше сімейний затишок.

3) Флора Перес - дружина Амарсіо Ортега, засновника і власника іспанської компанії Indite, яка продає одяг. Його статок оцінюється в 55,1 млрд доларів згідно з даними Forbes на 2021 рік.

Корпорація Амарсіо об'єднує близько 7 тисяч магазинів в 88 країнах: Zara, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear, Zara Home, Stradivarius, Tempe, Lefties і Uterque.

Познайомилися вони на роботі, одружилися подружжя в 2001 році. Незважаючи на те, що Амарсіо старше дружини на 19 років, їх міцному шлюбу можна тільки позаздрити.

4) Елен Мерсьє - дружина Бернара Арно, засновника компанії Louis Vuitton Moet Hennessy( LVMH), до складу якої входять бренди Louis Vuitton, Givenchy, Kenzo, Chaumet, Hennessy та інші. Його стан оцінюється за даними Forbes на 2021 рік близько 156,5 млрд доларів.

Елен до весілля була піаністкою, чим і підкорила чоловіка. Але і зараз, будучи в шлюбі, вона не кидає заняття музикою і проводить 20 і більше концертів.

5) Астрід Менкс - дружина Уоррена Баффет, інвестора. Його статки близько 100,3 млрд доларів згідно з даними Forbes на 2021 рік.

У 1952 році Уоррен одружився з Менкс у 2006 році. Тоді нареченій виповнилося 60 років. Сьогодні подружжя рідко ходять на публічні заходи. Більшу частину часу приділяють благодійності.

Раніше Hyser писав про те, що Меган Маркл потрапила в гучний скандал: мало не позбулася дитини і принизила "королівських" родичів.

Також Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, чому дочки Алли Пугачової не схожі один на одного.

Нагадаємо, що Алла Пугачова здивувала шанувальників недоглянутістю.