Наприкінці 2021 року - початку 2022-го погода буде досить мінливою і в деяких регіонах вірогідні відлиги.

Синоптик ігор Кибальчич розповів, якою очікується погода в новорічні свята, пише "Апостроф". За словами фахівця, на тлі переважання циклонічної діяльності до кінця тижня в різних регіонах країни можливий сніг, мокрий сніг. У південних регіонах можливий дощ. Загальний температурний фон буде вище норми, що посприяє відлиги.

В середу, 29 грудня, найбільша кількість нега випаде в Харківській, Дніпропетровській та Луганській областях.

Найхолодніше буде в центральних, західних і частково південних регіонах. Там температура повітря очікується на рівні -9...-13 градусів. На Сході буде -2...-7 градусів в нічний час доби. Вдень очікується 0...-5. На півдні, в Криму та приазов'ї 0...+5.

У четвер, 30 грудня, в країні випаде сніг, мокрий сніг, також очікується дощ і туман. Нічна температура складе 0...-5 градусів, на півночі Лівобережжя -8...-13. На півдні і в Криму близько + 8.

В п'ятницю, 31 грудня, у всіх областях очікується мокрий сніг і туман. На півдні дощі і почне танути сніг. Середньодобова температура повітря складе + 4...-1. У південних регіонах +2...+7 градусів.

В суботу, 1 січня, відновляться опади у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ. Температура повітря буде вище норми 0 ... +5 градусів.

У неділю, 2 січня, очікуються опади у вигляді мокрого снігу. У центрі і заході країни опади припиняться через зростання атмосферного тиску.

Раніше Hyser писав про те, що в Україну йдуть потужні снігопади.

Також Hyser повідомляв, що Україну накриє небезпечний циклон.

Нагадаємо, що українцям розповіли, що Новий рік вони відзначатимуть у гумових чоботях.