Жителям України повідомили дуже неприємну і обурливу інформацію, де в центрі подій опинився дуже скандальний радянський і російський політичний діяч, українофоб Володимир Жириновський. Він попросив Володимира Путіна бомбити Україну лише для того, щоб налякати.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Главком»

Стало відомо, що депутат Держдуми Росії Володимир Жириновський в прямому ефірі «Першого каналу» закликав почати бомбити Україну в ніч Нового року. Він закликав, щоб снаряди впали на територію України і країн Заходу.

"Треба просто шарахнути в ніч з 31 Грудня на 1 січня. Години о четвертій ранку, о п'ятій ранку. Вже все напідпитку", - заявив скандальний російський політик.

Крім цього, Володимир Жириновський помітив, що всіх бомбити не потрібно, потрібно зробити це вибірково.

"Покарати їх потрібно когось, налякати їх потрібно когось", - додав Жириновський.

Також він публічно сказав, що якби займав пост президента Російської Федерації, то саме так і вчинив би.

Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.
Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.

Потрібно ще повідомити про те, що Володимир Жириновський вважає, що необхідно відновити заслання в Сибір. Він просив Володимира Путіна зробити це, так як це, на його думку, змусити людей «працювати на благо батьківщини».

Володимир Путін не проігнорував таке прохання і сказав, що трудові ресурси шляхом посилань – «це не наш метод» і «надмірна жорсткість».

Варто відзначити, що лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський ще зовсім недавно потрапив у черговий скандал під час дебатів. Ні для кого не секрет, що Володимир Жириновський завжди знав, як виділитися.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про нові скандальні витівки Володимира Жириновського

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали, як виглядав Володимир Жириновський в молодості.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили, що Володимир Путін потрапив у скандал.