Напередодні ввечері під Києвом сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув підліток, якому було 14 років.

Про це говориться у заяві ГУНП Київської області.

Згідно з наявними даними, смертельна аварія сталася біля села Вербове. Поліція отримала дзвінок від водія "ВАЗ-2109", який і повідомив про подію.

На місце події оперативно прибули медики, групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що в легковому автомобілі знаходилися 34-річний водій і його 14-річний племінник. Підліток помер від отриманих травм на місці трагедії. Медики, які прибули на місце ДТП, констатували його смерть.

Працівникам ДСНС довелося використовувати спеціальну техніку, щоб витягнути водія, який застряг у понівеченому автомобілі.

Потерпілого госпіталізували в Білоцерківську міську лікарню №2. Чоловік отримав травми різного ступеня тяжкості.

Правоохоронці вивчають місце події, щоб з'ясувати всі обставини смертельної ДТП, в результаті якої загинув підліток. Слідство триває.

Поліція закликає водіїв бути більш обачними на дорозі і дотримуватися правил дорожнього руху, особливо під час несприятливих погодних умов.

Згідно з даними патрульної поліції, з січня по листопад поточного року в Україні було зафіксовано майже 171 тис.аварій, які забрали життя понад 2,9 тис. осіб. При цьому понад 27 тис.осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

У поліції зазначили, що лідером за кількістю ДТП в листопаді стали Київ і Київська область – 4145 і 1470 аварій відповідно. За ними слідують Дніпропетровська, Одеська та Харківська області.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Наш портал писав, що у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом розбурхала Україну.