Жителів України попередили про те, що вже зовсім скоро нашу країну засипле снігопадами. Українські синоптики зробили прогноз і звернулися до українців з цікавими новинами.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

Українцям повідомляють, що понеділок, 27 грудня, буде більш-менш спокійним днем перед тим, як Україну накриють справжні снігопади. Дуже багато областей потраплять під сильний вітер і сніг.

27 Грудня
27 Грудня

Як повідомляє Укргідрометцентр, 27 грудня будуть досить холодна температура повітря – від -2 до -8 вдень, а вночі до -14 градусів. Південь України та Закарпаття також буде холодним – до -6 вночі, а вдень - +1. У деяких західних і південних областях можливий сніг.

Важливо помітити, що в Карпатах є ризик снігової лавини.

Що стосується 28 грудня, то центр України потрапляє по удар стихії, так само як і на Сході і в південних областях. У цих місцях потрібно бути готовим до сильного вітру і морозів.

28 грудня
28 грудня

Потрібно повідомити про те, що сильна негода в Україні надовго не затримається. У середу, 29 грудня, майже всю Україну покине атмосферний фронт, однак, деякі райони України залишаться під сніговим ударом. Якщо взяти середньої рівень температури, то він трохи підніметься до позначок +2...-4 вдень, а в нічний час доби від 0 до -7 градусів.

29 грудня
29 грудня

У столиці України, 27 грудня обіцяє бути похмурим, але опадів очікувати не варто. У денний час стовпчики термометрів покажуть -5, а вночі -10 морозу. 28 грудня, у вівторок, погода буде холодною і хмарною, а в другій половині дня падатиме сніг.

Погода в Києві
Погода в Києві

Як повідомляють синоптики, така погода протримається до кінця грудня. Вже до Нового року погода різко може помінятися, і грудники будуть показувати «плюсову» температуру.

Нагадаємо, що українцям розповіли про потужні снігопади.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, що в Новий Рік випаде сніг.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли про сильне зниження температури.