Всім жителям України повідомили дуже неприємну новину, в якій йдеться про чергове подорожчання на хліб. Українцям потрібно бути готовими до стрибка цін на хліб ще на 30%.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «ЮБР»

Стало відомо, що в Україні настав дефіцит якісної пшениці, а ще, зросла вартість всіх складових виробництва продукції. Це говорить про те, що пік ціни на хліб може бути вже навесні в 2022 році.

Для того щоб виробляти нормальний хліб, необхідна якісна пшениця, якої, на даний момент в Україні немає. Це говорить про те, що ціни на хліб будуть ставати все вище і вище, а його якість буде все гірше.

Глава Союзу українського селянства Іван Томич розповів, що проблемна ситуація склалася з пшеницею 2-3 класу першої групи.

Хлеб, фото: скриншот You Tube
Хлеб, фото: скриншот You Tube
Хлеб, фото: скриншот You Tube

Важливо помітити, що пшениця - головний ресурс для приготування хліба.

"З якістю хліба у нас 100% будуть проблеми. І це неминуче відіб'ється на ціні хліба. Враховуючи, що ціна сировини, пшениці - висока. Зараз вона нижча в порівнянні з тим, яка була 2-3 тижні тому, але можна чекати нового підвищення ціни з середини січня", – повідомив тривожну новину Іван Томич.

Крім цього, подальша доля буде відома після зими, але, вже зараз можна сказати, що тільки чверть від усього посіву може бути нормальної якості.

Глава Союзу українського селянства попереджає, що вже навесні хліб може злетіти в ціні ще на 35%.

Хлеб
Хлеб

Українці напевно помітили, що за весь рік подорожчали буквально всі продукти. З кожним роком ситуація на ринку змінюється не в кращу сторону для жителів нашої держави.

Нагадаємо, що українцям розповіли, який алкогольний напій не можна ставити на новорічний стіл.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали продукти, які можуть серцю.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, як правильно їсти сало.