Експерти назвали знаки Зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються люди з алкогольною залежністю.

Багато хто вживає спиртне в різних кількостях, але якщо вірити словам астрологів, то представників деяких знаків Зодіаку зірки наділили особливою пристрастю до алкоголю. Про це пише "Апостроф".


Зокрема, до них відносяться представники знака Зодіаку - Овен. У них дуже напружене життя, тому їм важко, як внутрішньо, так і соціально. У зв'язку з цим, їм часто хочеться розслабитися, а роблять вони це за допомогою алкоголю. Причому вони вибирають не слабоалкогольні напої, а міцні.

Тельці теж відчувають сильну тягу до алкоголю, під впливом якого стають добрішими. Однак їх проблема в тому, що якщо вони вже почали пити, то вони не зупиняться, поки не сп'яніють остаточно і не почнуть валитися з ніг. Їм подобається такий стан, через що багато представників цього знака часто страждають від алкогольної залежності.


Стрільці ж часто вживають спиртне з метою посилити власне відчуття повноти і радості життя. При цьому вони і так є життєрадісними, але в стані сп'яніння цей оптимізм збільшується в рази. Правда пити вони люблять в компанії, адже їм подобається гучне застілля з тостами, анекдотами і жвавими бесідами.

Раніше "Hyser" писав про те, що лікарі розповіли, як уникнути похмілля після Нового року.

Також наш портал повідомляв, що в Україні злетять ціни на популярний сорт алкоголю, тому на Новий рік від нього деяким доведеться утриматися.

Нагадуємо, що експерти розповіли, як правильно пити алкоголь, щоб уникнути похмілля.