Астрологи розповіли, у яких знаки Зодіаку в наступному році настане «біла» смуга в житті, а кому доведеться зіткнутися з низкою невдач і поразок в різних сферах.

Про це повідомляється в матеріалі Главреда.

Астрологи назвали знаки зодіаку, від яких в наступаючому році, господарем якого стане норовливий і імпульсивний чорний або блакитний водяний Тигр, відвернеться удача. Представникам цих знаків Зодіаку доведеться нелегко в наступному році.

Перше місце-Діва

Згідно з прогнозами астрологів, для Дів наступний рік буде складним. Представники цього знака зіткнутися з різними проблемами, які приготувала для них доля: суди, слідства, інші складні життєві ситуації. Крім цього, можуть виникнути різні труднощі у відносинах, а також в особистому житті. Астрологи попереджають, що головні ризики будуть пов'язані з проявом емоцій і імпульсивністю.

Друге місце-Рак

Наступного року Рака очікують несподівані кармічні ситуації, а також деякі різкі повороти долі, до яких багато хто буде не готовий. Представники цього знака Зодіаку можуть стати жертвою нечастого випадку. Раки можуть попастися на виверти шахраїв, які спробують "розвести" на інвестиції. Також слід звернути увагу на здоров'я рідних і близьких. За здоров'ям близьким також треба стежити краще.

Третє місце-Близнюки

У наступному році Близнюкам можуть втратити свою роботу або зіткнутися з проблемами на роботі, через які вони будуть змушені піти з компанії. Але найжахливіше може статися в кінці року, коли представники цього знака потерплять фінансову катастрофу, що спровокує затяжну депресію.

За словами астрологів, 2022 рік, який буде проходити під знаком блакитного Тигра, буде яскравим, непередбачуваним, сповнений різкими змінами, тому що блакитний колір на Сході вважається одним з найбільш непостійних кольорів. Крім цього, тигр-тварина дуже емоційне і норовливе, розумне і розважливе. З тигром необхідно завжди бути на чеку. Ця тварина дуже допитливо, майже не боїться нічого. Вода дещо пом'якшить характеристики цієї тварини, погасить агресію і змиє його трохи умиротворити.

Раніше "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, що не варто дарувати на Новий Рік.

Наш портал писав, що українцям розповіли про те, як не варто прикрашати новорічну ялинку на Новий Рік.

Нагадаємо також, що українцям розповіли, як правильно вибирати ялинки на Новий Рік.