2021 рік, що минає - екватор влади Володимира Зеленського, а значить вже можна підбивати підсумки зробленого і будувати плани на майбутнє. Ось тільки останнім часом занадто часто звучать передбачення, що Зеленський не зможе завершити термін своєї каденції і піде з посади раніше запланованого терміну. Стало відомо про причини таких чуток.

З давніх часів на околицях віддалених сіл Карпатських гір тихе відокремлене життя вели шамани і цілителі гуцульських земель. Саме природа і багаторічні традиції і вірування допомагали їм глибоко відчути навколишній світ.

Одну з таких гуцульських мольфарок у 2020 році" відкрив "ведучий циклу передач" Подорожуй Україною " Дмитро Комаров. Нею виявилася Марія Цвилинів і на прохання телезірки вона провела обряд на тарілці з теплим воском на майбутнє України.

Так, за її словами, Президент Володимир Зеленський не тільки не піде на другий термін, але він не зможе завершити і цю свою місію, так як завчасно покине посаду державного керівника. Крім того, політику варто побоюватися за своє життя, через те, що над ним висить серйозна небезпека аж до фізичної розправи.

"Хтось за Зеленським стежить і немає нікого, хто б міг його попередити, щоб він був уважний. Хтось може його побити, щось з його майна знищити. Він у небезпеці", - розповіла мольфарка.

Марія Петрівна також уточнила, що президент Зеленський – добра людина і помисли його чисті, проте не всі в його владі і він не зможе виконати те, що обіцяв українцям до свого обрання. Саме це стане причиною, чому він не захоче "досиджувати" до кінця термін своїх повноважень.

"Шкода його, я б хотіла Зеленського побачити тут, у себе в гостях. Я б все йому про нього розповіла, повідала майбутнє і дала добру пораду", – заявила досвідчена жінка.

До речі, не тільки Зеленського очікують погані новини. Мольфарка попередила, що політична кар'єра перерветься і у його команди в парламенті. За словами ворожки, дострокові вибори до Верховної Ради приведуть до влади "старожилів", а "нові обличчя" зазнають поразки.

Знахарка впевнена, що українцям потрібно всього трохи набратися терпіння, адже краще життя настане через 3-4 роки. Жінка впевнена, що жоден чоловік на чолі країни не зможе дати Україні мир, благополуччя і процвітання, тому в її прогнозі фігурує раніше невідома жінка-політик.

Раніше Hyser писав про те, що Ванга зробила таємне передбачення для Зеленського.

Також Hyser повідомляв, що У мережі спливло давнє пророкування Ностардамуса, яке вже почало збуватися.

Нагадаємо, що внучка відомого Мольфара розповіла про майбутнє України.