Багато хто погодиться, що в нашому житті дуже важливі такі загальнолюдські цінності, як Будинок, батьки, власна сім'я, любов, ніжність і вірність. Адже сім'я - це місце, де вірять і чекають, де приймуть будь-кого, зрозуміють і пробачать, де правлять посмішка і люблячий погляд. Тільки сім'я дає людині опору, підтримку і стабільність в житті. Ось тільки іноді не всі правильно розуміють, як це зберегти.

Стало відомо, що в Таїланді чоловік мало не позбувся свого статевого органу в прагненні довести своїй жінці вірність. Про це пишуть РосЗМІ.

Так, після розмови з коханою, яка на кілька днів повинна була поїхати, житель Таїланду закрив свою "чоловічу гідність" на замок. Таким чином він вирішив довести свою вірність, адже дівчина в цьому засумнівалася.

Ось тільки побути з замком хлопець зміг всього два дні, так як геніталії розпухли і чоловіка почали мучили страшні болі. Ще б пак, прибулі на виклик медики констатували, що статевий орган вже почав гнити.

У цьому випадку все закінчилося благополучно завдяки місцевим волонтерам, які вчасно прийшли хлопцеві на виручку і правоохоронцям, які приїхали з ключами.

Саме курйозне, що для Таїланду такий експеримент виявився не єдиним. Так, в липні 2021 року ще один житель Таїланду засунув свій пеніс в навісний замок і не зміг дістати. У його випадку це була банальна людська цікавість від нудьги, проте статевий орган застряг основою в дужці через набряк.

Проходити невдалому холостому таїландцю 38 років в такому вигляді довелося близько 2 тижнів. Щоб зняти замок з статевого члена, чоловікові довелося звернутися до лікарів.

У підсумку хірургам знадобилося півгодини і різак. Тепер статевий орган чоловіка пошкоджений через зараження. Медики прописали йому антибіотики. Вони повідомили, що якби чоловік не звернувся до лікарів все могло б закінчитися гангреною.

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін похвалився знімками помолоділої Алли Пугачової.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова показала, як снідає в Монако без одягу.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками розповіддю про одну з улюблених пісень.