Власник собак знають про таку особливість характеру чотириногих. Адже кожної зими спостерігають, як їхні брати менші божеволіють від снігу, як ласуни від цукру.

Але є один пес, який настільки любить сніг, що виглядає абсолютно умиротвореним в сніговій гладі, нібито був народжений серед зимової пустелі на Алясці.

Детальніше про чудо-собаку повідомляє Апостроф, посилаючись на Tik-Tok власника химерного вихованця.

В одному з найпопулярніших відео про пса показується його неймовірна любов до снігу. Пес на прізвисько Енцо спокійно лежить посеред снігу і зображує з себе замет. Прохання господаря, щоб кошлатий друг встав не подіяло. Енцо проігнорував свого господаря, продовживши охолоджуватися на свіжому повітрі.

Енцо - це самоїдська собака. Самоїди - найдавніша порода собак. Вона з'явилася після того, як самодійці в Сибіру почали привчати диких собак пасти північних оленів, тягнути сани і забезпечувати тепло ночами. Тому зовсім не дивно, що самоїди в снігу відчувають себе у своїй стихії.

@enzo_thesamoyed

Abuse at its finest 😅 #enzo_thesamoyed #Snowdog #winter #dogsofttiktok #throwback #samoyed

♬ Break My Stride - Chateau Pop

@enzo_thesamoyed

Reply to @sapphire916 older video, but he just shakes it off (usually inside the house 😅) #enzo_thesamoyed #samoyed #Snowdog #winter #dogsoftiktok

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

@enzo_thesamoyed

♬ Frosty the Snowman - Dappled

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Мережу розчулив дресирований кіт, який виконує різні накази господині.

Нагадуємо, що користувачі Мережі обговорюють кошеня, яке мирно заснуло в хазяйському тапочку.

Також портал Hyser інформував, що новою зіркою Мережі став пес, який бадьоро робить зарядку вранці.