В Хмельницької області неподалік від села Клімківці сталася дорожньо-транспортна подія за участю трьох автомобілів. Інцидент, що забрав два життя, трапився в понеділок, 20 грудня.

В пресслужбі поліції уточнили, що аварія сталася на трасі "Стрий – Кіровоград – Знам'янка".

Автомобіль "Форд Мондео", за кермом якого перебував 39-річний водій, зіткнувся з "Опелем Віваро", за кермом якого був 35-річний чоловік. Удар був такої сили, що "Опель" розвернуло і тоді в нього врізалася повз проїжджала "Тойота". Вів "Тойоту" 36-річний чоловік.

В результаті зіткнення трьох авто, загинуло дві людини-45-річна пасажирка "Форда" і 36-річний водій "Опеля". Прибулі на місце врятували витягали їх тіла з транспортних засобів з використанням спецтехніки. Водія "Форда" госпіталізували

"За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув'язнення. Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці працюють над встановленням всіх обставин і причин ДТП", - уточнили в пресслужбі.

Раніше Hyser писав про те, що у Кривому Розі прокурор влетів в автобусну зупинку.

Також Hyser повідомляв, що житель Одеси припаркував своє авто на балконі 7-го поверху.

Нагадаємо, що у мережі регочуть над сином Вінницького судді, який виграв автомобіль за вакцинацію.