У мережі розмістили дуже корисну інформацію для українських водіїв. Українцям назвали найпопулярніші помилки, які вони роблять при прогріванні салону автомобіля.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «ampercar»

Досвідчені експерти вирішили звернутися до українських водіїв і дати їм кілька цінних порад, так як дуже багато людей роблять помилки при прогріванні автомобіля.

Як не дивно, в холодну пору року всі хочуть зігрітися. Ця справа стосується і автомобілів, особливо коли потрапляєш в салон з холодного повітря. Це говорить про те, що кожен водій хоче якомога швидше зігріти салон автомобіля, але він навіть не підозрює, що своїми діями може уповільнити процес зігрівання.

Салон автомобіля. Фото: скріншот YouTube-відео.
Салон автомобіля. Фото: скріншот YouTube-відео.

Варто відзначити, що найпоширеніша помилка - довго гріти автомобіль на холостих. Через те, що на вулиці може бути дуже холодне повітря, це може не дати потрібної температури від роботи двигуна. Якщо порівнювати роботу двигуна на холостих і при русі, то тут дуже велика різниця. При русі дуже важливо не перевантажувати агрегат і в перший час їхати на невеликій швидкості з низькими оборотами, це дозволить швидше розігріти автомобіль.

Друга помилка - вентилятор на максимум. Включати грубку на всю потужність не потрібно, так як це уповільнює процес розігріву двигуна.

Третя часта помилка - відключення рециркуляції повітря. Разом з вентилятором потрібно включати і режим рециркуляції повітря – це полегшить роботу обігрівача, тому що йому не доведеться нагрівати холодне повітря з вулиці.

Похолодание, фото: youtube.com
Похолодание, фото: youtube.com

Якщо дотримуватися всіх цих порад, український водій зможе відчути велику різницю в його діях. Експерти виконали непогану роботу, щоб допомогти людині зігрітися в салоні автомобіля в холодну погоду.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Заз може випускати нові кросовери.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українським водіям розповіли про небезпеку.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, за що відбиратимуть права.