Актриса "Кварталу 95" і кума Володимира Зеленського Олена Кравець дала невелике інтерв'ю для Катерини Осадчої та її програми "Світське життя" перед своїм виступом.

На питання ведучої, чому у неї і колег з шоу досі немає звання заслужених артистів України, вона запитала, що дає це звання?

Осадча уточнила, що президент дав звання "заслуженого" Монатіку, чому той був невимовно радий. Також "заслуженим" став Олексій Потапенко, який більш відомий, як Потап. Ведуча каже, що він і зовсім тиждень святкував звання.

А на питання, чому нікому з "кварталу" не дісталося звання "заслуженого" Кравець відповіла так: "Чесно, я навіть про це не думала, тому що я не розумію, як зміниться моє життя після цього".

Як відомо, кума Зеленського 1 січня відзначить свій 45-й день народження. Коли Осадча назвала цю дату ювілеєм, Кравець трохи зніяковіла, адже вона щиро не любить це слово і заявила, що це просто черговий День народження.

На питання, чи зберуться гості після Нового року за святковим столом у Олени ближче до вечора, вона відповіла, що ключове слово тут "ближче до вечора".

Що стосується подарунка від чоловіка, з яким гумористка прожила в шлюбі вже 20 років, вона заявила на всю країну, що хотіла б відправитися в подорож удвох, адже удвох вони за всі ці роки ніде не відпочивали.

Раніше Hyser писав про те, що Кравець з" кварталу "зробила тату на "ніжному" місці.

Також Hyser повідомляв, що Монро публічно поставила Каменських на місце.

Нагадаємо, що Олена Кравець розповіла про проблеми у шлюбі.