У новому випуску однієї з найвідоміших Канадських газет The Toronto Star була опублікувала смішна карикатура на президента Російської Федерації Володимира Путіна, який розповів про свої новорічні бажання.

Про це повідомляє Главком.

На карикатурі художник зобразив Санта-Клауса, який отримав лист з гербом Російської Федерації і підписом російського лідера.

Автор карикатури припустив, які можуть бути бажання у російського лідера. Відомий Різдвяний персонаж дуже зосереджено читає лист від російського лідера.

"Дорогий Санто! Я хочу те, що належить мені: Україна, Північний полюс», – йдеться в листі, який підписаний Путіним.

Автор цієї карикатури - Тео Мудакіс. Карикатурист опублікував свою роботу на своїй сторінці з популярної соцмережі Twitter.

Газети The Toronto Star є однією з найбільших щоденних газет, яка випускається на території Канади. Видання досить часто публікує карикатури різних авторів у своїй спеціальній рубриці на різні теми. Останні карикатури, в основному, зачіпали переважно тему пандемії коронавірусу.

Варто відзначити, що політична карикатура, навіть, незважаючи на те, що могла переслідуватися за законом, існувала, існує і буде продовжувати існувати завжди і скрізь. При цьому, російський лідер Володимир Путін, ймовірно, є одним з найпопулярніших світових лідерів у всьому світі, який частіше за інших з'являється на карикатурах. Відомі художники-карикатуристи досить часто використовують образ російського президента для своєї творчості.

Раніше "Hyser" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін розповів, що йому доводилося підробляти таксистом.

Крім цього, у Росії може з'явитися місто, яке носитиме ім'я президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Наш портал писав, що американський президент Джо Байден приготував "сюрприз" для президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Нагадаємо, що Україна оригінально потролила Росію в популярній соціальній мережі.